Pràctica Final

A la practica final, com el nom ja indica, no hi havia més preguntes teòriques a respondre. Només programació pura i dura. He d’admetre que la dificultat de la pràctica em va deixar bloquejat i vaig entrar en “Panic Mode” durant un parell d’hores. Algunes, poques, vegades durant el grau he tengut la sensació de no tenir NPI de com realitzar alguna de les feines que em demanaven. A vegades, tornant a estudiar els apunts de forma metòdica ja bastava, però en aquest cas, la dificultat era molta i el temps de preparació molt curt. A sobre de la dificultat de realitzar una programació d’una relativa complexitat, el vertader problema era entendre com passar informació d’una pàgina “pare” a una pàgina “filla”. La informació que hi ha als apunts no és suficient i, cercar a la xarxa tampoc ajudava gaire.

La meva principal preocupació no era equivocar-me i haver de tornar a començar. De fet, aquesta és una de les coses que més m’agraden de la Programació. El vertader problema era la manca de temps en que s’havia de realitzar l’entrega. Amb l’ajut d’un bon amic i professor, vaig complementar la informació que no era als apunts i vaig aprendre molt en molt poc temps, ja que les seves classes eren tan personalitzades que fins que no entenia una cosa, no passàvem a la següent i, al contrari, no haviem d’insistir si algun concepte ja havia quedat clar a la primera.

El meu consell és que si necessiteu un professor per assignatures de Programació no ho dubteu ni un instant. No es pot aprendre prou bé amb els materials proporcionats, i a la xarxa hi ha un excés d’informació i costa de trobar el que un cerca. Fa poc ha sortit una plataforma creada per un antic estudiant del grau, http://sharingacademy.com/, i tal volta allà podreu trobar ajut si us resulta impossible accedir a un amic o algú a la vostra localitat.

En definitiva, aquí teniu l’enunciat de la pràctica i els enllaços al resultat de la meva pràctica:

http://graumultimedia.com/treballs/pw/PRAC/principal.html

 

enunciat practica-obligatoria-ca

Leave a Reply