Pràctica final. Infografia d’una ruta turística.

Aquí hi va haver un petit problema. Baix el meu punt de vista, hauria quedat més clar si l’enunciat hagués estat “Mapa i Infografia d’una ruta turística”, ja que vaig haver de dedicar bastant temps a endevinar el que realment es demanava. El que s’havia de fer era un mapa amb els principals atractius turístics al voltant de la nostra ruta i també una infografia amb dades sobre la mateixa. El problema va ser que alguns dels exemples que s’ens varen donar no tenien la part aquesta de la infografia amb dades i, es clar, la confusió va ser molta fins que el consultor es va cansar de repetir una i altra vegada com ho havíem de fer.

En aquest cas, no estic tan satisfet de com vaig resoldre la feina. I es veu que és un fet objectiu, ja que el consultor tampoc la va valorar tan bé com les anteriors. Parlant clar, a mí el meu mapa em sembla un “xurro” 😀

Així i tot, al final vaig poder superar la assignatura amb prou bona nota!

Captura de pantalla 2014-09-19 a les 16.59.19

Leave a Reply