Pràctica 2. Dades estructurades (2). Taules de taules i tuples

La recta final de l’assignatura. Aquí ja s’afronta la pràctica amb un contingut que es sembla molt al que tendrà l’examen. Baix el meu punt de vista, als materials manquen exemples per acabar d’entendre aquest mòdul. Jo ho vaig solucionar mirant-me les solucions d’examens d’anys anteriors que vaig trobar per la xarxa.

Cal destacar que si trobeu examens d’anys anteriors del grau d’enginyeria informatica, aquests presenten els mateixos continguts, encara que amb una mica més de complexitat. Si pots resoldre els exercicis del grau d’enginyeria, ja no cal preocupar-se ni per la pràctica ni per l’examen. Em recorda a quan en Son Goku entrenava amb aquella closca de tortuga a l’esquena… 😉

Aquí teniu el resultat de la meva segona pràctica:

Amengual_Gomila_Pere_Pract2

Leave a Reply