Pràctica 1. Escacs.

En aquesta pràctica es tractava de realitzar una animació d’una partida d’escacs fent servir els modificadors. Vaig gaudir molt de totes les etapes del procés, des de la confecció del guió, la realització de l’animàtica, la banda sonora i postproducció d’àudio i, per suposat, l’animació de les peces.

Quan vaig haver acabat la feina m’en vaig adonar que pràcticament només havia fet servir dos o tres modificadors, quan per demostrar els coneixements adquirits, tal volta el consultor esperava que féssim servir més varietat de recursos.

Cal destacar que per assolir aquest ritme visual em vaig inspirar, com es pot observar, en les pel·lícules de Bruce Lee. El foley (sons i efectes) surten d’una pel·lícula dels anys 70. Primer vaig muntar la música (de la peli Kung-Fu Panda) amb els efectes per aconseguir un ritme sonor convincent, ja que no em veia capacitat per guionitzar aquest ritme només partint dels elements visuals. Després vaig sincronitzar les animacions a la banda sonora. Em va resultar de molta utilitat la confecció d’una animàtica (esborrany d’animació) mb el programari Adobe Premiere.

[vimeo 112005140]

_Pràctica_1_procés_de_treball

Leave a Reply