Pràctica 1. Balla com un Robot!

En aquesta pràctica s’ens proposava realitzar un clip amb talls que es corresponessin amb el ritme d’un fragment musical.  Vaig aprofitar per fer servir un tema musical propi (de l’àlbum Proyecto Humanoide) i una de les meves obsessions icòniques, la imatge de Roñatrón, el robot de les estrelles, ballant amb els seus amics.

Va ser especialment interessant aprendre a realitzar una filmació amb un croma key casolà muntat amb quatre cartolines verdes, així com adonar-m’en de la dificultat de realitzar moviments de travelling complexos sense les eines adeqüades. També volia incloure imatges sintètiques i vaig recorrer a una composició pròpia realitzada amb Quartz Composer, que era el llenguatge que feia servir per crear vídeo generatiu abans que em decidís definitivament per el llenguatge Processing.

Va ser un procés molt divertit.

Aquí teniu el dossier sobre la feina i l’enllaç al vídeo.

Pràctica 1 Pere Amengual Gomila

Leave a Reply