PAC 3. Tendències digitals i projectes multimèdia.

Captura de pantalla 2016-02-18 a les 20.34.11

En aquesta ocasió la feina a realitzar consistia en analitzar quatre articles, documentar un procés de recerca mitjançant l’ús d’un “diari de recerca” i justificar la manera en què el nostre prototip havia evolucionat en funció del procés de documentació i els articles escollits. Aquesta assignatura la vaig fer al mateix temps que la de Creativitat i Estètica, fet que va propiciar interessants sinèrgies ja que els conceptes d’estètica i art es solapaven en algunes pràctiques. Vaig aprofitar aquesta circumstància en el meu favor ja que aquest és, precisament, un dels aspectes que considero més interessants de tot el Grau i, en darrera instància, el vertader impuls que em va motivar a escollir aquest Grau. La meva intenció és aplicar tot l’aprés en les diverses assignatures en el meu personal procés creatiu, i no dedicar-me només al so (com he fet en els darrers trenta anys) sinó també a l’electrònica, el codi i la interacció.

Així que vaig triar quatre articles sobre art digital i la manera en que aquest s’exposa tant a museus, sobre suports multimèdia clàssics com el CD i el DVD-ROM i, naturalment, a la xarxa.

Aquests són els mindmaps que vaig confeccionar sobre els quatre articles. Al pdf hi trobareu més informació i una anàlisi més completa.

 
 
El Museo del Futuro- ¿Una Contradicción en los términos-

 

 

Els sistemes interactius multimèdia com a suport d'exhibició i aproximació en les arts plàstiques

 

 

Manual de referencia para el artista de internet

 

 

Sobre art i informàtica- introducció a l’art digital

 

 

PAC3_Amengual_Pere

Leave a Reply