PAC 2. Introducció a l’algorísmica (2)

Malgrat el títol, els darrers dos exercicis s’han de resoldre en php. Aquí s’introdueixen els conceptes d’acció i funció. Sembla una mica confús, però només hi ha que tenir en compte que si el mòdul ha de retornar un únic paràmetre, és recomanable fer servir una funció. Si no ha de retornar cap valor o més d’un, millor una acció. I en cas de dubte, el consultor us pot resoldre totes les preguntes que li faceu. Jo em vaig posar una mica pesat fins que ho vaig tenir clar…

Per una banda, m’agrada el fet de que el llenguatge algorísmic es pugui fer amb paper i bolígraf… és com resoldre uns mots encreuats o una endevinalla. En canvi, els exercicis en php es poden provar i depurar abans d’entregar, amb el que et pots assegurar que estiguin perfectes si hi dediques una estona a provar que els resultats són sempre els correctes. Com en el cas del php sempre ens donaven els enllaços a una pàgina amb el problema resolt, testejar era una tasca relativament fàcil i ràpida.

Aquí teniu el resultat del meu treball:

Document_exercicis_PAC2

Leave a Reply