Pràctica 2. Segur que no t’agraden les Mates?

Aquesta pràctica va tenir un títol premonitori 🙂 ja que les Mates no eren precisament una de les meves assignatures preferides i aquest darrer semestre l’acabo de fer i ha estat realment un plaer estudiar i fer les pràctiques dels materials proposats; pero bé, d’això ja en parlaré en la seva entrada corresponent…

A l’enunciat de la pràctica s’ens demanava “produir un clip publicitari, amb una durada d’entre 20 i 30 segons, on es vengui ‘una idea’, de manera que no sols cridi l’atenció, en primer terme, si no que vagi més enllà, generant un interès per la necessitat de conscienciar-se i el desig per assumir la idea que es pretén transmetre”.

Vaig triar realitzar un clip publicitari d’una universitat fictícia que vol promocionar els seus estudis de Matemàtiques. Vaig rodar materials just devant ca meva (al Port d’Andratx, Mallorca) i també al Palma Aquarium, que molt amablement em va deixar filmar amb calma i tranquilitat dins les seves instal·lacions. Un dels elements del que estic més orgullós es d’haver interpretat la música de piano que sona de fons, l’Arabesque Nº1 de Debussy.

Pràctica 2 Pere Amengual Gomila

Leave a Reply