PAC 1. Estudi corporatiu de transport metropolità.

En aquesta pràctica es tracta de familiaritzar-se amb el concepte de “imatge corporativa”, i amb aquesta finalitat vaig haver de preparar un estudi comparatiu del transport metropolità de les ciutats de Berlin i Nova York. Va ser molt divertit ja que el transport metropolità de Berlin (i la evolució de la seva imatge corporativa) és un tema que ja m’interessava degut a que vaig viure en aquesta ciutat a finals dels 80, abans de la caiguda del mur, i cada vegada que visito Berlin em torno a quedar enamorat d’una ciutat ja no tan pobra ni tan sexy, tot sia dit.

La meva aportació personal al tema de l’anàlisi de les imatges corporatives va ser l’estudi comparatiu de la identitat corporativa sonora, un aspecte moltes vegades oblidat però d’una importància cabdal ja que moltes vegades transmet una gran quantitat d’informació per via directa cap al subconscient.

Aquest és el treball que vaig presentar:

PAC 1 estudi comparatiu de transport metropolità

Leave a Reply