Assignatura: Pràctiques

“Pràctiques” o també “com llevar-se de sobre 12 crèdits passant-s’ho bé fent el que a un li agrada en un ambient relaxat, estimulant i agradable”.

Quan vaig llegir els rumors sobre l’acurçament dels graus a tres anys, o 180 crèdits, em vaig plantejar per no eternitzar els estudis del Grau i vaig prendre unes decisions que, de moment, m’han resultat encertades. En primer lloc, convalidar totes les assignatures d’anglés (o més ben dit, realitzar el procés de matrícula i liquidar la “qüestió econòmica”). Qui sap, així com estan les coses, si algú no tendria la brillant idea de pujar el preu dels crèdits per sorpresa. En segon lloc, passar d’estudiar les assignatures de 3 en 3 a fer-ne 4 cada quadrimestre. Ja avesat al ritme anterior, i amb els bons resultats acadèmics, vaig patir una mica a l’inici, però al final encara em va anar molt millor del que pensava. Finalment, vaig veure que hi havia la possibilitat de cursar les Pràctiques en alguna empresa de l’illa i treure 12 crèdits per aquest concepte.

Vaig cercar una empresa de la que tenia bones referències per amics que hi havien col·laborat anteriorment. També vaig veure el portfolio de l’empresa i em va fascinar el talent i la capacitat de treball del seu equip.

En aquesta ocasió no pujaré el treball realitzat, ja que es tracta de feines reals fetes per clients i no disposo dels drets de publicació sobre aquestes feines. Desde maquetació de revistes, fins retocs de models en 3D i, fins i tot, vaig ajudar en l’enregistrament de l’àudio d’un videoclip per una web sobre un restaurant amb “estrella Michelin”.

Si trobeu una empresa que us interessi, i podeu comptibilitzar els horaris, fer les pràctiques és una opció molt recomanable.

Leave a Reply